Mi különböztet meg minket másoktól!?

Amikor árainkat hasonlítja össze más cégek ajánlataival, erre mindenképpen figyeljen!

Kizárólag Prémium minőségű, Angol Melett márkájú alkatrészeket használunk

Sok más céggel ellentétben, nálunk nem kell aggódnia a minőség miatt! Hivatalos viszonteladó partnerként cégünk kizárólag minőségi, Angol Melett márkájú alkatrészeket használ a felújításokhoz! Se "gagyi kínai", se átcsomagolt saját márkás szintén kínai középrészt nem használunk! A Melett cég 1995 óta biztosít prémium minőségű alkatrészeket turbó felújtásokhoz. 100% Angol tervezés, összeszerelés és kiegyensúlyozás minden középrész esetén, ami garantálja a legmagasabb elvárások teljesítését és a csalódásmentes használatot.

Minden felújított turbó teljesen új középrésszel van szerelve

Számos konkurensünkkel ellentétben, mi nem építünk be használt alkatrészeket (pl. tengely, sűrítőkerék, csapágyház) is tartalmazó, házilag felújított középrészeket a turbóinkba! Felújított turbó és felújított turbó között is hatalmas különbségek vannak! Ugye Ön sem akar egy sufni módon helyrepofozott, szépen kicsinosított, de tulajdonképpen bontott turbóért fizetni közel 100.000 Ft-ot!?

Egyedülálló, 24 hónap valós garancia minden felújtott turbóra

Amennyiben a beszerelés számlával és munkalappal igazoltan, az előírások szerint szakszerűen történik illetve a jármű rendszeres karbantartását (pl. időszakos olaj és szűrőcsere) igazolni tudják, abban az esetben cégünk 24 hónapra kiterjesztett teljes körű garanciát biztosít minden értékesített felújított vagy megjavított turbóra! *

Gyári technológia, a legmodernebb eszközpark és hatalmas raktárkészlet 

A turbó javítás minden esetben a gyári technológiai előírások betartásával valósul meg. Eszközparkunk az aktuálisan elérhető legfejlettebb gépeket tartalmazza, melyet folyamatosan fejlesztünk, modernizálunk. VSR kiegyensúlyozás, számítógép vezérelt turbónyomás kalibrálás és a több ezer darabos raktárkészlet valamint a napi rendszeres beszerzés biztosítja a legmagasabb színvonalú munkát.

 

* A 24 hónapos garancia érvényesíthetőségének feltétele, a számlával és munkalappal igazolt szakszerű beszerelés (NEM kötelezően márkaszervizben!) valamint a jármű gyártója által előírt kötelező időszakos karbantartások (pl. olaj és szűrőcserék) igazolt megléte.