Turbó felújítás, javítás

Saját turbóját szeretné felújíttatni?

Gyárival megegyező minőség, teljesítmény és élettartam

Hivatalos viszonteladó partnerként cégünk kizárólag minőségi, Angol Melett márkájú alkatrészeket használ a felújításokhoz! 100% Angol tervezés, összeszerelés és kiegyensúlyozás minden középrész esetén, ami garantálja a legmagasabb elvárások teljestését és a csalódásmentes használatot.

Gyári technológia, a legmodernebb eszközpark és hatalmas raktárkészlet 

A turbó javítás minden esetben a gyári technológiai előírások betartásával valósul meg. Eszközparkunk az aktuálisan elérhető legfejlettebb gépeket tartalmazza, melyet folyamatosan fejlesztünk, modernizálunk. VSR kiegyensúlyozás, számítógép vezérelt turbónyomás kalibrálás és a több ezer darabos raktárkészlet valamint a napi rendszeres beszerzés biztosítja a legmagasabb színvonalú munkát.

Egyedülálló, 24 hónap valós garancia minden általunk javított turbóra

Amennyiben a beszerelés számlával és munkalappal igazoltan, az előírások szerint szakszerűen történik illetve a jármű rendszeres karbantartását (pl. időszakos olaj és szűrőcsere) igazolni tudják, abban az esetben cégünk 24 hónapra kiterjesztett teljes körű garanciát biztosít minden általa felújított turbóra! *

A beérkezéstől számított maximum 2 munkanapon belül javítunk

Minden gyártmányú és típusú turbó felújítását vállaljuk rendszerint a beérkezéstől számított 1, de maximum 2 munkanapon belül professzinális - csalódás mentes minőségben.

Díjmentes hozom-viszem szolgáltatás

Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön turbóját javítsuk meg, abban az esetben díjmentesen futárt tudunk küldeni Önhöz a hibás turbó elszállításra. A beérkezett turbó bevizsgálása után telefonon vagy emailben árajánlatot küldünk a javításra. A megjavított turbót pedig szintén díjmentesen vissza is juttatjuk Önhöz.

Rendelje meg a díjmentes elszállítást 1 perc alatt itt:

Elszállítást kérek

 

* A 24 hónapos garancia érvényesíthetőségének feltétele, a számlával és munkalappal igazolt szakszerű beszerelés (NEM kötelezően márkaszervizben!) valamint a jármű gyártója által előírt kötelező időszakos karbantartások (pl. olaj és szűrőcserék) – a garancia idő alatt végig - igazolt megléte.