Szállítás, Fizetés

Díjmentes országos kiszállítás

A 15 óráig beérkezett megrendeléseket, készleten lévő termék esetén a következő munkanapon szállítjuk. Minden új és felújított turbó valamint bruttó 25.000 Ft feletti alkatrész szállítása díjmentes. Bruttó 25.000 Ft alatti megrendelés esetén a szállítási díj bruttó 1.500 Ft.

Díjmentes hozom-viszem szolgáltatás

Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön turbóját javítsuk meg, abban az esetben díjmentesen futárt tudunk küldeni Önhöz a hibás turbó elszállításra. A beérkezett turbó bevizsgálása után telefonon vagy emailben árajánlatot küldünk a javításra. A megjavított turbót pedig szintén díjmentesen vissza is juttatjuk Önhöz.

Rendelje meg a díjmentes elszállítást 1 perc alatt itt:

Elszállítást kérek

Cseredarabos termék

Cseredarabos turbó megrendelése esetén a cseredarabot a kiszállítást végző futár a megrendelt termék átadásakor elhozza. A cseredarab elszállítása szintén díjmentes.

A cseredarabot biztonságosan, dobozba kérjük becsomagolni. Amennyiben nem áll rendelkezésre megfelelő csomagolóanyag, úgy használhatja az általunk küldött termék dobozát is a visszaküldéshez. Megcímezni nem szükséges a dobozt, ezt a futár elvégzi Ön helyett.

Cseredarab esetén fontos, hogy mindig komplett turbót kérünk vissza, hiszen mi is azt küldünk Önnek! Ügyeljen rá, hogy a vákumszelep, bilincsek stb. is a visszaküldendő turbó része. Elektromos vezérlésű turbó esetén cégünk a megrendelés visszaigazolásakor tájékoztatja Önt, hogy a felújított turbó elektronikával vagy nélküle érkezik e és Önnek mi a teendője.

Fontos, hogy az olajcsöveket, közdarabokat és ha van, akkor a vízcsöveket ne küldje vissza a cseredarabbal, mert azok nem részei a felújított turbónak, így azokra a beépítés során szüksége lesz!

Fizetési lehetőségek

Kiszállítás esetén a legkényelmesebb megoldás az utánvétes fizetés, amikor a termék átvételekor a futárnak fizeti ki a terméket. Lehetősége van készpénzben vagy akár bankkártával is fizetni. Amennyiben az Önnek kényelmesebb, úgy fizethet előre utalással is a kiállított és emailben átküldött számla alapján.

Személyes átvétel választása esetén készpénzben vagy előre utalással tud fizetni.

Az Önnek legmegfelelőbb fizetési opciót a megrendelés leadásakor tudja kiválasztani.

Bankszámlaszámunk: 10404027-50526752-50841006 (K&H Bank Zrt.)